Uudet toimistokalusteet > Bestool Active-satulatuoli

Bestool Active-satulatuoli

Bestool-satulatuoli on suomalainen patentoitu avainlipputuote. Tuoli on ensimmäinen ja alkuperäinen aidosti kapeampi säädettävä kaksiosainen satulatuoli. Se on kaikin puolin sirompi ja sitä on helppo käyttää. Bestool Active on Bestoolin omalla liikkeitä myötäilevällä aktiivimekanismilla varustettu tuoli. Bestool tarjoaa parhaan mahdollisen vaihtoehdon aktiiviseen istumiseen, ollen samalla myös kilpailukykyinen hinnaltaan.

Materiaalit

Jalkaristikko kiillotettu alumiini tai maalattu valkoinen, istuinosa nahka. Vakioväri musta, muut värit tilauksesta.

Tekniset tiedot

Istuin on säädettävissä n. 380 mm 420 mm leveyteen. Istuimen syvyys n. 310 mm. Pieni 5-sakarainen alumiiniristikko. Halkaisija on 480 mm. Peruspyörät ovat pehmopyöriä, joiden halkaisija on 60 mm. Pyörän ulkokehä on musta ja keskiosa krominvärinen, jossa on upotettu Bestool logo. Pyöriä saa myös 65 mm koossa pehmo- ja kovapyörinä sekä painotta jarruttavina pehmopyörinä. Kaksi kaasujousen korkeusvaihtoehtoa: normaali (M) ja pitkä (L) kaasujousi. Kaasujousen väri kirkas kromattu tai maalattu valkoinen. Normaalilla kaasujousella istuimen korkeus on n. 59-76 cm, pitkällä kaasujousella istuimen korkeus on n. 64-88 cm. Erikoistilauksesta saatavilla myös lyhyellä (S) kaasujousella, jossa istuimen korkeus on n. 47,5-59,5 cm. Kaikki ilmoitetut korkeudet istuimen takaa mitattuna.

Lisätiedot

Tuolin paino on n. 8,0 kg, josta istuimen paino on n. 4,5 kg. Bestoolin painorajoitus on 130 kg ja tuolin takuuaika on 5 vuotta. Tuoliin saa varaosia ja istuinosa voidaan uudelleenverhoilla. Tuolin komponentit voidaan kierrättää.

769.00 € alv 24%
(620.16 € alv 0%)

 

Näytä ostoskori

 

« Takaisin tuotteisiin