Uudet toimistokalusteet > Unico-vaatekaappi

Unico-vaatekaappi

Työympäristöt muuttuvat, ja samalla muuttuu myös säilyttimien tarve ja käyttötarkoitus. Tulostettavan paperin määrä vähenee, jolloin kaappien kokoon ja muotoiluun voidaan kiinnittää entistä enemmän huomioita. UNICO-vaatekaapit muodostavat kokonaisvaltaisen ja linjakkaan sarjan, josta löytyy kaksi eri leveyttä ja useita eri jalustavaihtoehtoja.

Materiaalit

Runko, hyllyt ja ovet melamiini, vakioväri valkoinen. Tilauksesta saatavilla myös harmaa, pyökki-, koivu-, tammi- ja pähkinäkuvioitu melamiini.

Tekniset tiedot

Valittavat leveydet: 600 ja 800 mm, syvyys aina 425 mm. Moduulikorkeus (ilman jalustaa): 1874 mm. Jalustavaihtoehdot: säädettävät liukunastat (23 mm), umpisokkeli (80 mm), metalliset säätöjalat (80 mm). Unico säilyttimet on testattu ja täyttävät EN14073 ja EN14074 standardien mukaiset vaatimukset.

Lisätiedot

Sokkelin ja vetimien väri aina harmaa. Jalkanastat mustat. Ovelliset kaapit lukittavia ja varustetaan aina kahdella sarjoitettavalla avaimella. Hyllykorkeus säädettävissä. Vaatekaapeissa on ulosvedettävä vaatetanko sekä vastapaino jalustassa.

290.00 € alv 24%
(233.87 € alv 0%)

 

Näytä ostoskori

 

« Takaisin tuotteisiin