Pa-Ri Materia
Ota yhteyttä

PaRi juttua meistä

Toimistokalustamista nopeasti, kustannustehokkaasti ja ekologisesti.

Lue vastuullisuusraporttimme Tilaa uutiskirje

Kiertotalouden uranuurtaja

Pa-Ri Materia tarjoaa korkealaatuisia ja ympäristöystävällisesti tuotettuja uusia sekä hyväkuntoisia käytettyjä toimistokalusteita erikokoisten yritysten sekä kuluttajien tarpeisiin. Mahdollistamme sinulle toimistokalusteiden vastuullisen kierrätyksen ja hankinnan, mikä onkin yksi syy Pa-Ri Materian syntyyn.

Tavoitteenamme on tuoda sinulle kustannustehokas vaihtoehto, kun kyseessä on toimitilojen kalustaminen. Palvelutarjontamme kattaa kalusteiden kierrätyksen, uusien ja käytettyjen kalusteiden myynnin, suunnittelun, kuljetuksen, toimituksen ja asennuksen, huoltopalvelun sekä kalusteiden vuokrauksen. Toimimme koko Suomessa ja paikallisen toimintatapamme ansiosta pystymme vastaamaan tarpeisiisi nopeasti ja joustavasti. Laaja myymäläverkostomme kattaa kymmenen kaupunkia Suomessa.

Toimistokalusteiden kiertotaloutemme juuret ulottuvat vuoteen 1997. Yhtiömme toiminnan alusta lähtien pyrkimyksenä on ollut tehdä ja tukea eettisesti kestäviä valintoja. Alan pioneeriyrityksenä suhtaudumme intohimoisesti kalusteiden käyttöiän pidentämiseen, niiden valmistuksessa käytettävien resurssien säästämiseen ja jätteen vähentämiseen. Autamme myös asiakasyrityksiämme saavuttamaan omat vastuullisuustavoitteensa tarjoamalla heille hiilijalanjälkeä pienentäviä kalusteratkaisuja.

Yhä useampi yritys ja julkisen sektorin asiakas haluaakin tehdä vastuullisen teon ostamalla käytettyjä kalusteita uusien rinnalle, tai rakentaa tilansa kokonaan käytetyistä kalusteista. Toimintamallin myötä asiakkaat saavat uudet sekä vanhat toimistokalusteet yhdestä paikasta. Lupaamme sinulle parhaan mahdollisen palvelun ja kustannustehokkaat ratkaisut, nopeasti ja ekologisesti.

Vastuullisuus on tärkeä osa toimintaamme

Jo yli 23 vuoden ajan me parilaiset olemme halunneet toimia vastuullisen kalustekaupan ja kiertotalouden pioneereina. Olemme ylpeitä katsoessa tätä ajanjaksoa ja sitä, mihin se on meidät tuonut.

Lue vastuullisuusraporttimme

Eettiset toimintaohjeet

Meille kiertotalous on sydämenasia.

kiertotalous

Tarjoamme kalusteratkaisuja muun muassa näille sopimuskumppaneillemme:

helsinki
Hansel julkishallinnon sopimustoimittaja
turku
Technopolis
lappeenranta
Kemi
sansia
seinäjoki
maanmittauslaitos
tuomi_logistiikka
st1
eksote
Lahden_kaupunki
sarastia
poliisi
orion

Tilaa edut ja ideat suoraan sähköpostiisi!

Kun tilaat uutiskirjeen, saat jatkossa inspiroivia ideoita työ- ja toimitilojen sisustamiseen, kutsuja yritysasiakastilaisuuksiimme sekä tietoa ajankohtaisista tarjouksistamme.