Pa-Ri Materia
Ota yhteyttä

Suunnittelupalvelu

Luomme inspiroivia ja käytännöllisiä työympäristöjä, jotka innostavat sinua luovuuteen ja työtehokkuuteen.

Kaipaatko uutta ilmettä toimitilaasi?

Ota yhteyttä

Yksittäisestä työpisteestä isojen toimitalojen tarpeisiin

Havainnollistavat kuvat edesauttavat päätöksen teossa.

Suunnittelupalvelumme auttaa sinua, kun tilasi kaipaavat uutta ilmettä, lisää viihtyvyyttä tai vaikkapa brändin kirkastamista. Toteuttamamme pohjakuvat sekä näyttävät havainnekuvat helpottavat suunnitteluasi ja päätöksentekoasi. Otamme suunnittelussamme huomioon jo olemassa olevat kalusteesi ja hyödynnämme niitä  toiveidesi mukaaan.

Toimitilat juuri sinun ehdoillasi.

Tähtäämme suunnittelussamme toimiviin tiloihin, jotka palvelevat juuri sinua parhaalla mahdollisella tavalla, viihtyvyydestä tinkimättä. Tavoitteena on luova, tuottava ja teidän näköinen työympäristö toiveitasi kuunnellen. Ammattitaitoisella suunnittelullamme laadittu kokonaisuus tukee yrityksesi liiketoimintaa, sen tuottavuutta ja luovuutta. Suunnittelemme koko tilan kalusteratkaisuista muuhun sisustukseen.

Toimistosi toimii usein myös yrityksesi käyntikorttina; modernit sekä viihtyisät tilat toimivatkin mm. erinomaisena apuna kilpailtaessa uusista työntekijöistä, sekä brändin luomisessa. 

 

Uutta ilmettä toimitilaasi? Ota yhteyttä!

Kaipaatko lisätietoa tuotteista tai palveluistamme? Ota yhteyttä:

Puh. 020 755 3322
myynti@pari.fi

Voit myös jättää yhteydenotto- tai tarjouspyynnön lomakkeella.

Tilaa edut ja ideat suoraan sähköpostiisi!

Kun tilaat uutiskirjeen, saat jatkossa inspiroivia ideoita työ- ja toimitilojen sisustamiseen, kutsuja yritysasiakastilaisuuksiimme sekä tietoa ajankohtaisista tarjouksistamme.