Pa-Ri Materia
Ota yhteyttä

KIERTOTALOUSPALVELU, EKOLOGISIN TAPA REALISOIDA

Onko sinulla tarve tyhjentää tilat ja realisoida omaisuutta nopeasti? Kiertotalouspalvelumme auttaa pääsemään eroon omaisuudesta jouhevasti, mutta ei ympäristön kustannuksella.

Tarve realisoida omaisuutta? Ota yhteyttä

Emme kuskaa tavaroita jäteasemalle, vaan ohjaamme ne kiertotalouden hengessä mahdollisimman tehokkaasti uudelleenkäyttöön.

Hoidamme niin pienet kuin suuret projektit ja realisoimme kaiken mahdollisen omaisuuden. Siis ihan kaiken. Jokainen projekti räätälöidään asiakaskohtaisesti, joten ota yhteyttä ja hankkiudutaan tavaroista eroon.

Pari sanaa kiertotaloudesta

Me Pari Materialla aloitimme kiertotaloudeksi määriteltävän toiminnan jo vuonna 2001, ennen kuin koko sanaa oli vielä edes taidettu keksiä. Tänä päivänä kiertotalous, eli tuotteisiin, komponentteihin tai materiaaleihin sitoutuneen arvon säilyttäminen kierrossa mahdollisimman pitkään, on kaiken toimintamme ydin. Olemmekin vieneet ajattelun kalustamisen lisäksi myös realisointitoimintaan. Se tarkoittaa sitä, että olipa realisoitava omaisuus mitä tahansa, teemme parhaamme, että se saisi uuden elämän jossain muualla.

Onko sinulla tarve tyhjentää tilat ja realisoida omaisuutta nopeasti?

Ota yhteyttä!
Puh. 020 755 3322

myynti@pari.fi

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön lomakkeella.