Pa-Ri Materia
Ota yhteyttä

Hybridikalustaminen

Pa-Ri Materian juuret ovat kiertotaloudessa ja käytettyjen toimistokalusteiden myymisessä. Toimistokalustamisessa näkyy nykypäivänä entistä enemmän vastuullisuus. Jotain uutta, jotain käytettyä — toimiston hybridikalustaminen säästää luontoa ja lompakkoa.

Varaa aika kohdekatselmukseen

Jotain uutta, jotain käytettyä

Pa-Ri Materian juuret ovat kiertotaloudessa ja käytettyjen toimistokalusteiden myymisessä. Tarjoamme tänä päivänä nopean tavan hankkia toimistokalusteet ekologisesti ja kustannustehokkaasti. Valikoimastamme löydät korkealaatuiset uudet sekä hyväkuntoiset käytetyt toimistokalusteet, kompaktin toimiston tarpeista aina suuryhtiöiden tarpeisiin.

Toimintamme alusta lähtien pyrkimyksemme on ollut tehdä ja tukea eettisesti kestäviä valintoja. Uusiokäyttöön päätyvillä toimistokalusteillamme on historiaa ja tarina, joka tekee tuotteistamme ainutlaatuisia. Asiakkaamme arvostavat tuotteissamme ja palveluissamme niiden sisältämää mahdollisuutta säästää ympäristöä ja vähentää haitallisia ympäristövaikutuksia.

Kustannustehokas ja vastuullinen tapa kalustaa

Toimistokalustamisessa näkyy nykypäivänä entistä enemmän vastuullisuus ja luonnonvarojen säästäminen. Tarjoammekin vaihtoehdon tehdä kalustehankinnat kiertotalouden ehdoilla ja tarjoamalla käytettyjä kalusteita uusien kalusteiden rinnalla. Hybridikalustaminen on nopea ja kustannustehokas vaihtoehto suuremman kalustekokonaisuuden hankinnassa. Voimme tarjoamme koko toimistosi tarpeet hyväkuntoisilla käytetyillä kalusteilla. Valikoimistamme löytyy uusien kalusteiden lisäksi laajasti käytettyjä kalusteita sähköpöydistä aina puhelinkoppeihin.

Lupaamme käytetyille tuotteillemme vuoden mittaisen takuun

Hyväkuntoisia ja laadukkaita käytettyjä kalusteita löydät verkkokaupastamme tai paikallisesti myymälöistämme. Laadukas korjaus- ja huoltopalvelumme huolehtii käytettyjen kalusteiden puhdistuksesta, uudelleenverhoilusta ja huollosta, näin pidentäen kalusteen elinkaarta.

Takaamme myös käytettyjen kalusteiden toimivuuden ja lupaamme käytetyille tuotteillemme vuoden mittaisen takuun.

Varaa aika kohde-katselmukseen

Ota yhteyttä:
Puh. 020 755 3322
myynti@pari.fi

Voit myös jättää yhteydenotto- tai tarjouspyynnön lomakkeella.