Pa-Ri Materia
Ota yhteyttä

Asennuspalvelu

Asennuspalvelumme varmistavat oikeaoppisen asennuksen ja kalusteiden toiminnan. Asennustiimimme toimittaa kalusteet toimipaikallesi ja suorittaa kalusteiden sekä laitteiden asennuksen ammattitaidolla.

Omat asentajat varmistavat laadun

Laadukkaasti vankalla ammattitaidolla

Asennuspalvelumme auttavat sinua, kun tarvitset hankkimillesi kalusteille toimituksen ja asennuksen. Oma logistiikkaketjumme ja kokeneet asentajamme huolehtivat kalustetoimituksista, sekä asennuksista vankalla ammattitaidolla. Omien asentajien jatkuvalla kouluttamisella varmistamme nopean sekä laadukkaan asennuksen ja asiakaspalvelun. Asentajamme toimittavat kalusteet toimipaikallesi ja suorittavat kalusteille oikeaoppisen asennuksen sekä käyttöönoton nopeasti ja joustavasti. Asennuspalveluumme kuuluvat kalusteiden käyttöön asennus, kokoaminen, pakkausmateriaalien pois vieminen ja niiden oikeaoppinen kierrättäminen. 

Voit halutessasi kierrättää vanhat kalusteesi uusien kalusteiden toimituksen yhteydessä. Asennuspalvelumme auttaa sinua myös toimipisteesi muutossa. Tilasitpa kalusteet sitten myymälästä tai nettikaupastamme, toimitus ja asennus hoituu helposti ja vaivattomasti ammattilaistemme avulla kaikkialle Suomeen.

 

Asennusta ammattitaidolla — ota yhteyttä!