Pa-Ri Materia
Ota yhteyttä

Mallisto / Seinäkkeet ja äänenhallinta / Seinäpaneelit / Formeo seinäpaneeli

Formeo seinäpaneeli

Tuotekoodi

Ajatus siitä, että seinäpintaa olisi yhtä miellyttävä koskettaa kuin laadukasta nahkaista nojatuolia, pöyheää tyynyä tai jalopuista pöytäpintaa, on idea josta Formeo tuoteperhe sai alkunsa. Lisätään ominaisuuksiin vielä muun muassa kauniit, kirkkaat värit, lukuisat muotovaihtoehdot ja loistavat akustiset ominaisuudet ja huipputuote on syntynyt! Seinäpaneelien lisäksi tuoteperheeseen kuuluvat kattopanelit ja roikkuvat akustiikkaelementit.

Pyydä tarjous

Lisätietoja:

Materiaalit

Materiaali: Sisus akustoivaa, pehmeää mutta tiivistä polyuretaanivaahtoa. Air seinäkkeissä lasikuidulla muotoon puristettua tiivistä lasivillaa.

Pinnoite: Kaikkien tuotteiden pintakäsittely patentoitua, pehmeää materiaalia jonka tuntuma muistuttaa samettia. Materiaali polyamidikuitu.

Väri: Formeo paneelit on saatavilla laajalla 56 värin skaalalla joita voi vapaasti yhdistellä. Katso värimallit tästä.

Asennus tapahtuu vesiliukoisella akryliliimalla, ei haitallisia kemikaaleja tai häiritseviä tuoksuja

Tuotevariaatiot

Formeo Soft
Miellyttävän pehmeät, tila-akustiikkaa parantavat ja näyttävät seinäpaneelit jotka ovat keveitä ja helppoja asentaa. Materiaalina on polyuretaani jossa on patentoitu, värikäs pinnoite. Paneeleja voi leikata tarpeen mukaan veitsellä tai saksilla ja pehmeän mutta napakan materiaalinsa ansiosta ne on helppo sovittaa huoneen muotoihin ja toisiinsa. Formeo Soft mallistoon kuuluvat myös niinsanotut 3D paneelit joita on saatavilla eri paksuisina, sekä Edge paneelit joissa on tyylikäs viistetty reunamuotoilu. Yhdistele oman maun mukaan.

Formeo Air
Suurella pinta-alalla varustetut kattopaneelit jotka kiinnitetään teräsvaijereilla halutulle korkeudelle. Sisusta on korkeatiheyksistä, äänieristävää lasivillaa ja lasikuitua jossa on sama patentoitu värikäs pinnoite kuin Soft paneeleissa. 

Formeo Web
Kattoon ripustettava, pystysuuntainen akustiikkaelementti joka toimii samalla tilanjakajana, kuitenkin sallien vapaan ilmankierron toimistotilassa.  Rakenne on pehmeää, akustoivaa polyuretaania ja jälleen päällystetty patentoidulla, värikkäällä ja pehmeällä pinnoitteella. Kiinnitys tapahtuu kattoon teräsvaijereilla, ja toisiinsa erityisen, paneelien sisään rakennetun tuki-ja asennuskehikon avulla.

Mitat

Formeo paneeleja on saatavilla runsaasti eri mallisia ja kokoisia. Katso mittakaaviot tästä

Formeo Soft

Tuoteperhe

Muita tuoteperheeseen kuuluvia tuotteita ei ole tällä hetkellä valikoimassa