Pa-Ri Materia
Ota yhteyttä

Mallisto / Oheistuotteet / Hygieniatuotteet / DS6 Käsidesihuuhde

DS6 Käsidesihuuhde

Tuotekoodi 9803

DS6 Käsidesihuuhde on kotimainen, turvallinen, alkoholiton ja hajuton vaihtoehto käsien desinfiointiin. Alkoholittoman DS6 Käsidesihuuhteen teho perustuu voimakkaisiin biosideihin, jotka tappavat taudinaiheuttajat jo pienillä pitoisuuksilla – käsien ihoon kohdistuva kemiallinen kuorma on pieni. DS6 Käsidesihuuhde on nestemäistä ja soveltuu käytettäväksi erilaisissa annostelijoissa ja vaahdottimissa. Se haihtuu hitaasti, jolloin tehoaineet pääsevät vaikuttamaan pitkään. DS6 Käsidesihuuhde on hellä käsille sen sisältämän glyserolin ansiosta. DS6 Käsidesihuuhde on turvallinen käyttää (ei syttymisvaaraa).

Pyydä tarjous

Lisätietoja:

Materiaalit

Sisältää: Alkyylidimetyylibentsyyliammoniumkloridi, glyseroli, vesi.

DS6 Käsidesihuuhde tappaa koronavirukset ja influenssaviruksen H1N1.
Testattu EN14476 (vaipalliset virukset), EN13727

Tuotevariaatiot

Saatavilla olevat pakkauskoot:
3 l
10 l

Suositellaan käytettäväksi PA-RI käsidesiautomaatin kanssa.

Hoito- ja käyttöohjeet

Käyttöohje: Levitä käsihuuhde kuiviin käsiin ja hiero se huolellisesti kaikkialle. Muista myös käsien selkäpuoli. Anna aineen kuivua hitaasti, älä pyyhi pois.

Varoitus: Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Hävitä sisältö/pakkaus jätemääräysten mukaisesti.