Pa-Ri Materia
Ota yhteyttä

Mallisto / Oheistuotteet / Hygieniatuotteet / DS6+ Käsidesi

DS6+ Käsidesi

Tuotekoodi 9800

DS6+ Käsidesi on kotimainen, turvallinen, alkoholiton ja hajuton vaihtoehto käsien desinfiointiin. Alkoholittoman DS6+ Käsidesin teho perustuu voimakkaisiin biosideihin, jotka tappavat taudinaiheuttajat jo pienillä pitoisuuksilla – käsien ihoon kohdistuva kemiallinen kuorma on pieni. DS6+ Käsidesi on aavistuksen geelimäinen ja siksi helppo annostella. Se haihtuu hitaasti, jolloin tehoaineet pääsevät vaikuttamaan pitkään. DS6+ Käsidesi on hellä käsille sen sisältämän glyserolin ansiosta. DS6+ Käsidesi on turvallinen käyttää (ei syttymisvaaraa).

Pyydä tarjous

Lisätietoja:

Materiaalit

Sisältää: Alkyylidimetyylibentsyyliammoniumkloridi, glyseroli, vesi.

DS6+ Käsidesi tappaa koronavirukset ja influenssaviruksen H1N1.
Testattu EN14476 (vaipalliset virukset), EN13727

Tuotevariaatiot

Saatavilla olevat pakkauskoot:
100 ml
500 ml
1 l
3 l
10 l

Hoito- ja käyttöohjeet

Käyttöohje: Levitä käsihuuhde kuiviin käsiin ja hiero se huolellisesti kaikkialle. Muista myös käsien selkäpuoli. Anna aineen kuivua hitaasti, älä pyyhi pois.

Varoitus: Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Hävitä sisältö/pakkaus jätemääräysten mukaisesti.