Pa-Ri Materia
Ota yhteyttä

KALUSTEIDEN KIERRÄTYS

Uusiokäyttöön päätyvillä toimistokalusteillamme on historiaa ja tarina, joka tekee tuotteistamme ainutlaatuisia. Asiakkaamme arvostavat tuotteissamme ja palveluissamme niiden sisältämää mahdollisuutta säästää ympäristöä ja vähentää haitallisia ympäristövaikutuksia. Olemme ainoa suomalainen toimija, joka huolehtii laajamittaisesti myös vanhempien ja muodittomampien kalusteiden aidosta kiertotaloudesta.

KALUSTE-KIERRÄTYSTÄ VASTUULLISESTI

Kustannustehokasta kalustamista

Kiertotalouspalvelumme auttaa, kun toimitilaan on hankittu uudet kalusteet ja vanhat kalusteet jäävät tarpeettomiksi tai kalusteita jää muutosten vuoksi ylimääräisiksi. Saat meiltä toimistokalusteiden toimivimman ja kustannustehokkaimman kiertotalouspalvelun, jonka tavoite on ohjata vanhat kalusteet uudelleenkäyttöön maksimaalisesti. Kiertotalouspalvelumme ei ole sidoksissa uusien kalusteiden toimittamiseen, vaan toteutamme kaikki kalusteiden kierrättämiseen juuri sinun tarpeidesi mukaisesti, yhden tuolin noudosta koko toimitilan tyhjentämiseen.

Tänä päivänä jokaisen yrityksen tavoitteena on tehdä vastuullisia hankintoja ja meidän kiertotalouspalvelumme tuovat sinulle oivan ratkaisun kalustehankinnoissa. Laajasta valikoimastamme löydät uudet sekä isoimpien kalustevalmistajien hyväkuntoiset kierrätetyt kalusteet. Saat meiltä hyvälaatuisia käytettyjä kalusteita uusien kalusteiden rinnalle tai voimme rakentaa toimistosi kalustuksen käytetyillä kalusteilla, kustannustehokkaasti yhdestä paikasta.

Kiertotalouden uranuurtajana tavoitteenamme on hyödyntää olemassa olevia kalusteita mahdollisuuksien mukaan kaikissa kohteissamme. Mahdolliset käytöstä poistuvat kalusteet huolehdimme asianmukaisesti uusiokäyttöön.

Kauttamme ohjautuu joka vuosi valtava määrä hyväkuntoisia kalusteita uudelleenkäyttöön, yrityksiin sekä yksityiskoteihin. Käyttöikänsä päässä olevat kalusteet käytetään varaosina tai metalli- ja energiatellisuuden raaka-aineina. Kiertotalouden keskeisenä ajatuksena on, että raaka-aineet ja materiaalit pysyvät pitkään talouden käytössä, materiaalien arvo säilyy ja haittavaikutukset ympäristön kuormitukselle vähenevät. Kaikista vastaanotetuista käytetyistä kalusteista uudelleenkäyttöprosentti on n. 80%.

Ostamme käytetyt kalusteesi

ostamme käytetyt kalusteesi

Kun vanhat kalusteesi jäävät ylimääräiseksi

Palvelumme on suunnattu sinulle, joka haluat eroon tarpeettomista kalusteista vastuullisesti ja nopeasti. Kiertotalouspalvelumme ansiosta kaikki hoituu mukavasti, helposti ja nopeasti.

Lue lisää

Säästämme luonnonvaroja

Vuonna 2019 kiertotaloustoimintamme säästi kiinteitä luonnonvaroja noin 9 600 tonnia. Joka päivä säästimme noin 26 000 kg kiinteitä luonnonvaroja – tämä vastaa noin 17 henkilöauton massaa. Lisäksi toimintamme ansiosta syntyi noin 4 500 tonnia vähemmän hiilidioksidipäästöjä (CO2) verrattuna siihen, jos toimistokalusteet olisi hankittu uutena. (Laskenta tehdään yhteistyössä Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen kanssa. Laskentamalli ja - menetelmät on ulkoisesti auditoitu (VTT & HSY)).

Ota yhteyttä

Onko sinulla ylimääräisiä kalusteita, joista tahdot päästä eroon vastuullisesti? Jätä yhteystietosi, niin kiertotalous asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä.

Kaipaatko lisätietoa tuotteista tai palveluistamme? Ota yhteyttä:

Puh. 020 755 3322
myynti@pari.fi

Voit myös jättää yhteydenotto- tai tarjouspyynnön lomakkeella.