Pa-Ri Materia
Ota yhteyttä
Referenssit / 25.03.2022

Viihtyisät tilat tehokkaaseen työntekoon

Jaa artikkeli:

Module_Duo_1

Module vetäytymistilat

Toimitilat muuttuvat ja työskentelyyn tarvitaan yhä useammin rauhallista ja hiljaista tilaa. Valikoimastamme löydätkin monipuolisia ratkaisuja vetäytymistiloihin, kuten nämä Modulen laadukkaat hiljaiset tilat.

Vetäytymistilat tarjoavat rauhalliset ja miellyttävät puitteet hyvien päätösten tekemiseen. Äänieristetty vetäytymistila pitää ympäröivän toimiston äänet ulkopuolellaan. Laadukkaat Modulen vetäytymistilat mahdollistavat keskittymisen hektisimmässäkin ympäristössä. Tehokas äänieristys hiljentää niin avokonttorin kuin aulatilojenkin taustaäänet. Module mahdollistaa tehokkaat kokoukset tarjoamalla niille häiriöttömän ympäristön, jossa on helppo keskittyä käsiteltävään agendaan. Valikoimasta löytyvät ratkaisut yhden hengen puhelinkopista aina useamman hengen tehokkaaseen palaveritilaan. 

MODULE_TEAM_tammi

Module mahdollistaa onnistumisen modernissa työympäristössä. Yhdistämällä suomalaisen muotoilun sekä vuosikymmenten kokemuksen työympäristöjen toteuttamisesta, Module luo tilat tehokkaaseen työntekoon, yhteistyöhön ja keskittymiseen.

Module-malliston vetäytymistilat soveltuvat lukemattomiin eri käyttötarkoituksiin; puhelinkopiksi, työtilaksi, neukkariksi, lepotilaksi… mihin tahansa tarpeeseen, jossa tarvitaan äänieristettyä tilaa 1–4 käyttäjälle. Mallistoon kuuluu kolme eri kokoista tilaa: Solo, Duo ja Team, sekä automaattisella UV-C-desinfiointijärjestelmällä varustetut hDuo- ja hTeam-tilat.

Erinomainen käyttäjäkokemus ja viimeistelty muotoilu

Module-tilojen suunnittelun lähtökohtana ovat tilan käyttäjät ja heidän tarpeensa työelämässä. Nykyaikaiset työympäristöt, etenkin avokonttorit, ovat monelle ympäristö, joka ei tue heidän työssä onnistumistaan.

Module-tilat tarjoavat tilan käyttäjille rauhalliset puitteet, joissa he voivat keskittyä ja saada asiat hoidettua tai pitää kokouksia ja etäpalavereita keskeytyksettä – ja kollegoidensa työrauhaa häiritsemättä.

Selkeä, tunnistettava identiteetti ja viimeistellyt yksityiskohdat

Module-tilat on suunniteltu visuaalisesti nykyarkkitehtuuriin sopiviksi. Liittymät ovat puhdaslinjaisia, listattomia ja pieteetillä suunniteltuja. Yksityiskohdat ilmanvaihdosta valaistukseen ja peitetulppien muotoon ovat tarkkaan harkittuja, jotta tilat erottuvat edukseen sekä ominaisuuksiltaan että ulkonäöltään.

MODULE_SOLO_tammi

Suuret, yhtenäiset lasipinnat tuovat Module-tiloihin avaruuden tuntua sekä valoa myös tilan ulkopuolelta. Villakankaiset seinät luovat rauhallisen tunnelman, ja piilosaranoidut ovet viimeistelevät linjakkaan oviaukon.

Miellyttävän akustiikan varmistamiseksi Module-tilan seinäpinnat ovat kaltevat, jotta ääni heijastuu viistosuunnassa ja vaimentuu, luoden hyvät puitteet keskusteluille ja tehokkaalle työnteolle.

Tutustu vaihtoehtoihin mallistossamme:

Module Solo

Module Duo

Module Team

 

 

Vetäytymistilat Åbo Akademi Aurumissa

Pa-Ri Materia toimitti yhteistyössä Modulen kanssa Åbo Akademi Aurumin vetäytymistilat. Aurum on yhteiskäyttörakennus Turun Yliopistomäellä. Aurum on kooltaan 20 000 neliötä, mitkä sisältävät tutkimus-, opetus-, laboratorio-, toimisto- ja kokoustiloja. Pääkäyttäjinä Aurumissa toimivat Åbo Akademin luonnontieteiden ja tekniikan tiedekunta sekä Turun yliopiston kemian laitos. 

Aurumissa vetäytymistiloina on yhteensä 17 Module Duoa, kaksi Module Soloa ja yksi Module Team. Module Duo valikoitui monikäyttöisyytensä ansiosta. Tila toimii mainiosti 1-2 kahden hengen vetäytymistilana, joissa tarvitaan äänieritettyä tilaa. Kalustetut vetäytymistilat antavat erinomaiset puitteet mm. palavereihin.Pienemmissä Module Solo -tiloissa keskitytään mm. rauhassa pidettäviin puhelinkeskusteluihin. Tilojen valitsemiseen vaikuttivat myös tilojen ulkonäkö ja materiaalivaihtoehdot.

 

Module_Duo_2

Module_Duo_1

 

Tilaa edut ja ideat suoraan sähköpostiisi!

Kun tilaat uutiskirjeen, saat jatkossa inspiroivia ideoita työ- ja toimitilojen sisustamiseen, kutsuja yritysasiakastilaisuuksiimme sekä tietoa ajankohtaisista tarjouksistamme.