Pa-Ri Materia
Ota yhteyttä
Ergonomia / 23.11.2020

Minnie seisomatuki — Toimiston väriläiskä

Jaa artikkeli:

Mallistoomme kuuluu myös seisomatyön ergonomisuutta edistäviä tukituoleja. Muuntautuva Minnie on erittäin ergonominen ja sitä voidaan käyttää aktiivisen työpisteen kanssa niin istuen kuin seisten. Minnie seuraa käyttäjän liikkeitä sisäänrakennetun 10° joustomekanismin avulla ja näin tarjoaa selkärangalle tuen vaihtelevissa työskentelyasennoissa.

Minnie -seisomatukituoli täyttää nykyaikaisen toimiston vaatimukset ja on työergonomiaa tuova piristysruiske toimitiloihin.

minnie-seisomatukituoli-high

Istuin kääntyy sivulta toiselle ja korkeudensäädöllä saadaan ergonominen asento käyttäjän pituudesta riippumatta. Minne tukee seisovan työn aikana, ja se palvelee erilaisia tarpeita, nopeasta konfrenssien esittäjän tuolista aina toimistotyöläisen työtuoliin. Minnie tukea voidaan käyttää monipuolisesti aktiivisesti pöydän edessä työskennellessä istuen sekä seisten. Seisomatuki seuraa käyttäjän liikkeitä sisäänrakennetulla kymmenen asteen kallistuksella kaikkiin suuntiin. Minnie -seisomatukea on helppo ja nopea säätää käyttäjälleen sopivaksi viimeistellystä lenkistä, tuolin sivusta.

Hauska muotoilu tuo pirteyttä toimiston ilmeeseen ja loppuun asti mietityt yksityiskohdat korkeudensäätökahvasta aina jalustaan saakka antaa toimistilalle sen ansaitseman arvokkuuden. Minne tuolia on saatavilla erilaisin verhoiluvaihtoehdoin sekä värein. Väri ja verhoiluvaihtoehdot antavat laajan mahdollisuuden luoda hauskoja luovia tiloja.

.

 

 

  • Istuinosa verhoiltu
  • Jalusta muovia
  • Korkeussäätö 330 mm
  • Istuimen halkaisija 360 mm
  • Jalustan halkaisija 320 mm

 

Osta Minnie seisomatukituoli verkkokaupasta

Katso Minnie-seisomatukituolin tarkemmat tuotetiedot

Tilaa edut ja ideat suoraan sähköpostiisi!

Kun tilaat uutiskirjeen, saat jatkossa inspiroivia ideoita työ- ja toimitilojen sisustamiseen, kutsuja yritysasiakastilaisuuksiimme sekä tietoa ajankohtaisista tarjouksistamme.