Pa-Ri Materia
Ota yhteyttä
Hybridikalustaminen / 22.11.2021

Tyyliä toimiston jätteiden lajitteluun

Jaa artikkeli:

1

Sortaider lajittelijat

Valikoimastamme löydät myös erilaisia ratkaisuja jätteiden lajitteluun. Lajitteluasemat ovat kuin elementtejä, jotka yhdistyvät osaksi toimitilasi sisustusta. Lajittelijoiden muotoilu kiinnittää huomion heti ensi vilkaisulla. Valmistuksessa on käytetty ekologisesti kestäviä materiaaleja. Kompaktit ja käytännöllisellä muotoilulla varustetut lajittelija-asemat ovat suunniteltu helppokäyttöiseksi ja ne on helppo pitää puhtaana.

ecolong_multi_3_1

Tavoitteena oli luoda kaikenkattava ratkaisu, joka on valmistettu luonnollisesta materiaalista, näyttäisi esteettiseltä, ja sopisi sekä sisä- että ulkokäyttöön. Ideasta muodostui korkealaatuiset, koivuvanerista valmistetut Sortaider lajittelijatuotteet, jotka yhdistyvät helposti keskenään monipuoliseksi lajittelupisteeksi julkitiloihin ja toimistoihin.

Sortaiderin tuotevalikoimaan kuuluu kaksi vakioväriä, tummanruskea ja valkoinen, nämä värit soveltuvat erinomaisesti useimpiin sisustusratkaisuihin. Lajittelijat ovat valmistettu korkealaatuisesta laminoidusta koivuvanerista. Vaneri on 6,5 / 12 mm paksua, säänkestävää ja helposti puhdistettavaa, ulko- sekä sisäreunat ovat hiottu tikuttomiksi.

Jätelajittelijoiden kansien sisäpuolelta löytyvät jätteiden lajitteluohjeet. Ohjeet neuvovat, mihin käyttöön kukin astia on tarkoitettu. Tämän lisäksi astian etupaneeliin on kaiverrettu jäteluokkaa vastaava kuva, johon voidaan lisätä jäteluokka tekstinä.

 

sortaider90_2

 

Valikoimastamme löytyy viisi erilaista muunneltavaa Sortaider -lajittelijaa. Pääset tutustumaan vaihtoehtoihin tarkemmin mallisto -sivulta. 

Katso lisää mallistosta

 

sortaider50_7

 

Tilaa edut ja ideat suoraan sähköpostiisi!

Kun tilaat uutiskirjeen, saat jatkossa inspiroivia ideoita työ- ja toimitilojen sisustamiseen, kutsuja yritysasiakastilaisuuksiimme sekä tietoa ajankohtaisista tarjouksistamme.