Pa-Ri Materia
Ota yhteyttä
Työtuoli / 05.11.2021

Kohti vihreämpää toimistoa

Jaa artikkeli:

Mallistomme laajenee vastuullisesti. Olemme saaneet mallistoomme toimistokalusteita, joiden valmistuksessa on kiinnitetty huomiota ympäristönäkökulmaan ja toimistokalusteiden valmistuksessa on käytetty vastuullisesti kierrätettyjä materiaaleja. 

Valitse kierrätettyjä kalusteita

Tänä päivänä jokaisen yrityksen tavoitteena on tehdä vastuullisia hankintoja. Meidän kiertotalouspalvelumme tarjoaa tähän oivan ratkaisun toimistokalustehankinnoissa. Laajasta toimistokalustevalikoimastamme löydät uudet sekä isoimpien kalustevalmistajien hyväkuntoiset kierrätetyt kalusteet. Käytetyt työtuolit ja seinäkkeet saavat uuden elämän omassa verhoomossamme. Verhoilujen uusimisella voidaan jatkaa kalusteen elinkaarta ja näin ollen pienentää hiilijalanjälkeä kalustehankinnoissa.

Saat meiltä hyvälaatuiset käytetyt kalusteet uusien kalusteiden rinnalle tai voimme rakentaa toimistosi kalustuksen kustannustehokkaasti kokonaan käytetyillä kalusteilla. Valikoimastamme löydät käytettynä mm. sähköpöydät, työpöydät, työ- ja asiakastuolit, seinäkkeet sekä säilyttimet.

Tutustu valikoimaan tästä! 

 

Valitse kierrätysmateriaalista tehtyä

Uusissa toimistokalusteissa näkyy entistä enemmän paineet ilmastonmuutoksesta. Paineet näkyvät entistä enemmän muun muassa uusien kalusteiden valmistusmateriaaleissa, sekä tuotanto prosesseissa. Kalustetoimittajat ovat kehittäneet uudenlaisia materiaaleja, joiden valmistukseen on käytetty jo aiemmin käytössä ollutta materiaalia, kuten kierrätettyjä muovipulloja.

Seuraavissa mallistomme uutuuksien valmistuksessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja laadusta ja tyylikkyydestä tinkimättä. 

Tyylikäs työtuoliuutuus: SOUL - KIERRÄTYS KESKIPISTEESSÄ

Souly_13a

TÄYSIN UUDENLAINEN SOUL

Tyylikäs muotoilu
Loistava laatu
Kilpailukykyinen hinta
Ekologinen valinta
Muunneltavuus

 

“Soul- työtuolissa yhdistin sulavan muotoilun ja tuotteen ympäristöystävällisen näkökulman. Tämä mahdollisti kustannusten optimoinnin ja korkealaatuisen, visuaalista silmää miellyttävän työtuolin luomisen. Tuoli soveltuu hyvin monenlaiseen, täydellistä ergonomiaa vaativaan tarpeeseen.”
- Oscar Buffon, suunnittelija

Verkkoselkäisen tuolin selkänoja on valmistettu polyesterista, jonka valmistukseen käytetystä materiaalista 80% on kierrätettyä materiaalia. Verhoilukankaana Camiran Rivet, jonka valmistuksessa käytetty 100% kierrätettyjä muovipulloja.

Soul -tuolin muunneltavuus, sekä helppo huollettavuus tarjoaa esimerkiksi jonkin osan rikkoutuessa mahdollisuuden pelkän osan vaihtoon, eikä tuolia tarvitse kokonaan vaihtaa. Tämä on kustannustehokkaampaa ja vastuullisempaa, kun koko tuolia ei tarvitse valmistaa uudestaan. Tuoliin on mahdollista vaihtaa uusi istuinosa, jos istuimen verhoilu likaantuu tai rikkoontuu. Myös esimerkiksi niskatuki tai ristiseläntuki voidaan asentaa jälkikäteen. Lisävarusteet ja osat ovat helposti irrotettavissa ja vaihdettavissa, jos tuolia on tarve muokata jälkikäteen. Kompaktin pakkauksen pakkausmuovin osuus on myös minimoitu.

Rivet-verhoilukangas:

 • Valmistettu 100% kierrätetyistä muovipulloista 
 • EU-ympäristömerkki
 • Vesipesu 60 asteessa
 • 10 vuoden takuu
 • 33 värisävyä
 • Saatavana myös muita verhoiluvaihtoehtoja

 

Linjakas neuvottelu- /asiakastuoli APOLLO

Apollo-Rundt-Rekt-Bord-01-1-scaled

TYYLITELTY APOLLO

Tyylikäs muotoilu
Tukeva jalusta
Sileäpintainen tai ilmeikäs tikkaus

 

Apollossa on linjakkaan yksinkertainen muotokieli yhdistettynä korkean luokan istuinmukavuuteen. Tuoliin voi valita istuinosan sisäpuolen verhoilulla ja selkänojan laminaattipintaisena tai kokonaan verhoiltuna versiona. Istuinosan paksu toppaus tekee tuolista erityisen mukavan istuttavan. Tämä tuoli on hieno valinta neuvottelutilaan, aulaan tai asiakastuoliksi.

KANGAS 100% KIERRÄTETYSTÄ MATERIAALISTA

Verhoilukankaana on Camiran X2-kangas:

 • 100% kierrätetystä polyesterikuidusta valmistettu verhoilumateriaali
 • Hankauksenkesto: 100000 Martindale
 • EU-ympäristömerkki
 • Vesipesu 60 asteessa
 • 10 vuoden takuu
 • 20 värisävyä

Saatavana myös muita verhoiluvaihtoehtoja

Katso nelipistejalkainen Apollo   

Katso lenkkijalkainen Apollo

 

Monipuolinen ja moderni APOLLO CROSS

Apollo-kryss-og-Edge-bord-Ø180-scaled

MODERNI APOLLO CROSS

Tyylikäs muotoilu
4-sakarainen ristikko pyörillä tai ilman
Sileäpintainen tai ilmeikäs tikkaus

 

Apollossa on linjakkaan yksinkertainen muotokieli yhdistettynä korkean luokan istuinmukavuuteen. Istuinosan paksu toppaus tekee tuolista erityisen mukavan istuttavan. Tuolin 4-sakarainen ristikko antaa sille keveän ja modernin ilmeen. Tämä siro tuoli on oiva valinta niin pieneen kuin suureenkin neuvottelutilaan.

KANGAS 100% KIERRÄTETYSTÄ MATERIAALISTA

 • Verhoilukankaana on Camiran X2-kangas:
 • 100% kierrätetystä polyesterikuidusta valmistettu verhoilumateriaali
 • Hankauksenkesto: 100000 Martindale
 • EU-ympäristömerkki
 • Vesipesu 60 asteessa
 • 10 vuoden takuu
 • 20 värisävyä
 • Saatavana myös muita verhoilukankaita

Katso lisää mallistosta

 

Basic Desk Screen -pöytäseinäke

 

pöytäsermi_2

KUSTANNUSTEHOKAS BASIC DESK SCREEN -SEINÄKE

Valmistuksessa käytetty kierrätettyjä materiaaleja
Edullinen

Laadukas
M1 -sisäilmaluokiteltu
Helppo asennus


 

PA-RI Basic Desk Screen on laadukas ja edullinen pöytäseinäke. Materiaali polyesterihuopaa, jonka valmistuksessa on käytetty kierrätettyä materiaalia. Seinäkkeet ovat M1 -sisäilmaluokiteltuja. Varastovärinä on harmaa, tilauksesta saatavilla myös muita värejä.

Pöytäseinäkkeet sisältävät 50 % kierrätettyä polyesteria ja 50% luonnollista polyesteria. Seinäkkeet ovat kevyitä ja helppoja kiinnittää, sekä ne eristävät ja vaimentavat ääntä tehokkaasti. Pinnaltaan seinäkkeet ovat kauniin eläväisiä.

Osta nyt

 

 

PaRi0280_1920px

 

Tilaa edut ja ideat suoraan sähköpostiisi!

Kun tilaat uutiskirjeen, saat jatkossa inspiroivia ideoita työ- ja toimitilojen sisustamiseen, kutsuja yritysasiakastilaisuuksiimme sekä tietoa ajankohtaisista tarjouksistamme.