Pa-Ri Materia
Ota yhteyttä
Ajankohtaista / 12.02.2021

Katse työergonomiaan myös kotioloissa

Jaa artikkeli:

Näin etätyön kulta-aikana on monilla kotioloissa mitä kekseliäimpiä työpistevirityksiä. Keittiön ruokapöydän ääreen kyyristynyt tai sohvannurkkaan luurit päässään linnoittautunut etätyöntekijä on varmasti meille monelle tuttu juttu. Työergonomia-asiat ovat olleet toimistotyössä jo kauan merkittävänä työssäjaksamisen tekijänä, mutta huomioimmeko samoja asioita tarpeeksi kotioloissa? Hyvä työergonomia tekee työskentelystä parempaa ja edistää jaksamista sekä työhyvinvointia.


Muista hyvä työergonomia kotona

Kotona työympäristö ei useinkaan vastaa toimistolla työskentelyn olosuhteita. Kotona työpisteen kalusteiden säädettävyys ja mukavuus nousee ehkä jopa tärkeämpään arvoon, sillä kotioloissa työntekopaikaksi houkuttelee usein sohvannurkka, jolloin työergonomia kärsii.

Kotona olisi myös suositeltavaa päästä työskentelemään seisten sekä tauottamaan työtä sopivin väliajoin, sillä huonossa ja jäseniä kuluttavassa työasennossa saattaa vierähtää huomaamatta monta tuntia. Tästä seuraa usein niska-hartia -alueen jumeja sekä selkäkipuja. Kuinka monta tarpeetonta sairaslomaa voisimmekaan estää hyvällä työergonomialla?

Pari vinkkiä työergonomian parantamiseen kotioloissa:

  • Työskentele seisaaltaan aina kun mahdollista
  • Liiku mahdollisuuksien mukaan vaikka puhelinpalaverien aikana
  • Vaihda asentoa tarpeeksi usein
  • Tauota työtä
  • Venyttele säännöllisesti
  • Harkitse säädettävä tuolia ja sähkötyöpöytää

Pa-Ri Materia mukana kotitoimistojen työergonomiatalkoissa!

Pa-Ri Materian juuret ovat kiertotaloudessa ja käytettyjen toimistokalusteiden myymisessä. Tarjoamme tänä päivänä nopean tavan hankkia toimistokalusteet ekologisesti ja kustannustehokkaasti. Valikoimastamme löydät korkealaatuiset uudet sekä hyväkuntoiset käytetyt toimistokalusteet.

Halusitpa sitten hankkia uutta tai käytettyä, Pa-Ri Materialta saat kaiken tarvittavan työergonomian parantamiseen kotiin tai toimistolle! Meiltä löydät esimerkiksi sekä pienet että isommat kansikoot sähköpöytiin.

 

Ota yhteyttä myyntiimme ja laitetaan yhdessä kotitoimiston työpiste ergonomisesti kuntoon!

 

Tilaa edut ja ideat suoraan sähköpostiisi!

Kun tilaat uutiskirjeen, saat jatkossa inspiroivia ideoita työ- ja toimitilojen sisustamiseen, kutsuja yritysasiakastilaisuuksiimme sekä tietoa ajankohtaisista tarjouksistamme.