Pa-Ri Materia
Ota yhteyttä
Sähköpöytä / 01.11.2021

Compact Desk -sähköpöytä Kotitoimiston ykkönen!

Jaa artikkeli:

109

Pa-Ri Compact Desk

Compact Desk on moderni, ilmeeltään tyylikäs kompakti sähkösäätöinen työpöytä. Pöydän korkeus säätyy vaivattomasti muistipaikoilla varustetun säätimen avulla portaattomasti. Laadukas yhdellä moottorilla toimiva sähköpöytä on nopea asentaa ja käyttöönotto on vaivatonta. Pöydästä on kahta eri värivaihtoehtoa, musta sekä valkoinen. Kompaktin kokonsa, sekä siron ilmeensä ansiosta pöytä soveltuu mainiosti esimerkiksi kotitoimistoihin.

106_1100x1100px

Pa-Ri Compact Desk rungossa on muistipaikkaohjain, neljällä muistipaikalla. Puhelimeen on myös ladattavissa kätevä sovellus, jolla pöytää voidaan hallinnoida. Sovellus muistuttaa pöydän korkeuden vaihtamisesta, laskee seisten tehdyn työn keston sekä sähköpöydän käyttäjän kalorikulutuksen. Sovellukseen voi määrittää myös tavoitellut ajanjaksot, milloin töitä tehdään seisten. Sovellus on ladattavana Google Playstä ja AppStoresta. 

Mitat: 

Koko 120 x 60 cm.
Säätöväli 72-120 cm
Nostokyky 80 kg.
Paino 31,5 kg.
Pakkaus sisältää pöytälevyn esiasennus rei’illä, sekä rungon.

Takuu 5 vuotta. 

101_1100x1100px

Pa-Ri Compact Desk nyt hintaan 398€ 

Toimitettuna kotiovelle paketissa hintaan 458€. 

 

Osta nyt!

 

(Toimitus Manner-Suomeen. Hinnat sisältävät alv. 24%)

Tilaa edut ja ideat suoraan sähköpostiisi!

Kun tilaat uutiskirjeen, saat jatkossa inspiroivia ideoita työ- ja toimitilojen sisustamiseen, kutsuja yritysasiakastilaisuuksiimme sekä tietoa ajankohtaisista tarjouksistamme.