Pa-Ri Materia
Ota yhteyttä
Referenssit / 15.02.2021

Technopoliksen ja Pa-Ri Materian ylivoimaisessa kalustevuokrauksen palvelumallissa asiakas saa juuri sen mitä tarvitsee

Jaa artikkeli:

Technopolis on työympäristöjen asiantuntija ja tarjoaa joustavia sekä tehokkaita toimitiloja, coworking-tiloja ja niihin liittyviä palveluita. Yrityksissä pohditaankin parhaillaan, kuinka toimitilat palvelevat yrityksen aitoja tarpeita tulevaisuudessakin. Koronapandemian ja etätyön yleistyttyä Technopolis aloitti hedelmällisen yhteistyön Pa-Ri Materian kanssa.


Kiertotalouden ja kestävän kehityksen arvostuksen kasvu näkyy myös yritysten kulutus- ja hankintatottumuksissa


Kiertotalous ja kestävä kehitys on nykyään tärkeä aspekti myös toimistokalusteiden hankinnassa, Technopolikselta kerrotaan.

- Tarjoamme toimistokalusteita palveluna hyvin joustavalla vuokrasuhteella. Tämä on kestävä, edullinen ja toimiva malli asiakkaillemme, Technopoliksen työympäristöjen kehittämisen konseptipäällikkö Tiia Rauhamäki kertoo.


Technopolikselta ja Pa-Ri Materialta asiakas saa kaiken sisustukseen aina sohvakalusteista lähtien

Technopoliksen ja Pa-Ri Materian palvelumallissa asiakas saa hankittua vaikka koko sisustuksen aina verhoista ja sohvakalusteista lähtien, juuri siksi ajaksi kuin tarvitsee. Kysyntää riittää ja asiakkaat ovat olleet  tyytyväisiä. Rauhamäen mukaan onkin ollut nähtävissä, että asiakkaat siirtyvät yhä enenevissä määrin toimistokalusteiden vuokramalliin.

- Toimistokalusteita on vuokrattu ennenkin, mutta mallissamme poikkeuksellista on se, että meiltä saa vuokrattua tarvittaessa toimistokalusteiden lisäksi koko sisustuksen. Kiertotalouden periaatteita on oikeasti helppoa toteuttaa; voi itse valita kierrätettyjä kalusteita ja laittaa vanhoja Pa-Ri Materian kautta kiertoon, jos niitä ei enää tarvitse, Rauhamäki pohtii.

Tilaa edut ja ideat suoraan sähköpostiisi!

Kun tilaat uutiskirjeen, saat jatkossa inspiroivia ideoita työ- ja toimitilojen sisustamiseen, kutsuja yritysasiakastilaisuuksiimme sekä tietoa ajankohtaisista tarjouksistamme.