Pa-Ri Materia
Ota yhteyttä
Referenssit / 27.04.2021

Suur-Savon Osuuspankki sai toimitilaan uuden ja ekologisesti kestävän ilmeen

Jaa artikkeli:

Osuuspankki Suur-Savo uudisti hiljattain toimitilansa Mikkelin keskustassa. Pa-Ri Materia oli vastuussa uuden modernin pankkikonttorin kalustamisesta. 

Suur-Savon Osuuspankki päivitti toimitilansa nykyaikaan ja tarvitsi nopeaa, luotettavaa ja ekologista kalustetoimittajaa. Kohteessa on panostettu laadukkaisiin ja ergonomisiin kalusteisiin, sillä työssä jaksaminen ja henkilöstön työhyvinvointi on nykyaikana hyvin tärkeä asia. Koko paketti kalusteista sisustuselementteihin saatiin yhdestä paikasta. 

DSCF3814

Pankki palveli koko ajan uudistuksista huolimatta

Lähtökohtana uudistuksessa oli, että pankin palvelut täytyvät pyöriä samanaikaisesti uudistuksen ja kalustamisen aikana. Uudistus toteutettiin vaiheittain, joten projekti oli pitkäkestoinen. Pa-Ri Materian osalta uudistus kohdistui uusiin kalusteisiin ja vanhojen kalusteiden kierrättämiseen. 

- Remontti kesti kaikkiaan reilun vuoden ja matkalla oli erinäisiä haasteita, mutta loppujen lopuksi kaikki meni todella hyvin. Kalustetoimitukset oli jaettu useisiin vaiheeseen remontin aikataulun mukaan. Kaikki oli mietitty Pa-Ri Materian kanssa etukäteen ja hommat sujuivat hienosti, kertoo Osuuspankin kiinteistöhallinnan asiantuntija Mika Korpela.

Kalusteet valittiin Pa-Ri Materian mallistosta tai kotimaisten sekä ulkomaisten kumppanien valikoimasta yhteistyössä arkkitehti Kati Miettisen kanssa.

- On ollut hienoa päästä kalustamaan toimitila, josta on saatu hyvin uusi ja moderni, mutta samaan aikaan ajaton. Pystyimme tarjoamaan asiakkaan vanhoille kalusteille kierrätyksen ja löytämään niille uuden kodin, jossa ne palvelevat taas vuosia eteenpäin. Toimimme vastuullisesti ja säästimme suuren määrän luonnonvaroja, kertoo projektijohtaja Pekka Hämäläinen.  

DSCF4127

Ekologisuus on tärkeä osa toimintaa

Uusien kalusteiden lisäksi Suur-Savon Osuuspankin tiloissa käytettiin hyväksi jo olemassa olevia kalusteita. Vanhoja kalusteita päivitettiin Pa-Ri Materian toimesta nykyaikaisiksi uusin nykyajan varustein. Pankin kierrätetyistä kalusteita noin 90 prosenttia löysi Pa-Ri Materian kautta uuden kodin.

- Kyllähän ekologisuus ja vanhojen kalusteiden kierrätys oli meille yksi tärkeä asia, kun valitsimme kumppania tähän projektiin. Ja tässä onnistuimme todella hyvin, sillä meidän vanhat kalusteemme löysivät Pa-Ri Materian kautta uuden kodin, Korpela kertoo.

Kalustehankinnan hiilijalanjälki on erittäin pieni, ellei jopa negatiivinen, kun otetaan huomioon vanhojen kalusteiden uudelleenkäyttöprosentti.

- Pystyimme hyödyntämään asiakkaiden vanhoja kalusteita päivittämällä niitä erilaisin lisävarustein, sekä uudelleen sijoittelulla, iloitsee Hämäläinen ja jatkaa:

- Yhteistyö Osuuspankin kanssa on toiminut äärimmäisen hyvin ja saumattomasti. On ollut hienoa huomata, kuinka projekti on edennyt monien eri toimitusvaiheiden jälkeen ja millainen siitä tuli.

DSCF3686

DSCF4067

DSCF3854

 

Tilaa edut ja ideat suoraan sähköpostiisi!

Kun tilaat uutiskirjeen, saat jatkossa inspiroivia ideoita työ- ja toimitilojen sisustamiseen, kutsuja yritysasiakastilaisuuksiimme sekä tietoa ajankohtaisista tarjouksistamme.