Pa-Ri Materia
Ota yhteyttä
Työtuoli / 24.11.2020

Antimikrobiset ja irroitettavat tuolinpäälliset

Jaa artikkeli:

Emme ole ehkä koskaan tunteneet suurempaa tarvetta suojautua viruksilta ja bakteereilta kuin nyt vallitsevassa maailmantilanteessa.

Pa-Ri Materia haluaa tarjota asiakkaille sopivia ratkaisuja, että työympäristössäsi voidaan tehokkaasti suojautua koronaviruksen kaltaisilta taudinaiheuttajilta. Valikoimaan tulleet antimikrobiset ja irrotettavat tuolinpäälliset ovat helppo tapa suojautua työympäristössä viruksilta ja bakteereilta. Tuolinpäälliset asennetaan olemassa olevan tuolin istuimen, selkänojan ja käsinojien päälle.

suojat

Irrotettavissa tuolinpäällisissä on käytetty HeiQ Viroblock-kangastekniikkaa, joka suojaa tuotetta mikrobeilta ja bakteereilta. Kangas sisältää biosidia, jonka vaikuttava aine on hopeakloridi. HeiQ Viroblock -tekniikan tehokkuus SARS-CoV-2:ta vastaan on testattu laboratoriossa. HeiQ Viroblock -teknologia on hypoallergeeninen ja sertifioitu OEKO-TEXin mukaisesti.

Antimikrobiset tuolinpäälliset ovat saatavilla mustana ja kahdessa eri koossa. Paketti sisältää istuin-, selkänojan- ja käsinojienpäälliset. Materiaali on 80% polyamidia ja 20% elastaania.

Hoito-ohje:

  • Kankaan voi pestä jopa 30 kertaa 40 °C lämpötilassa
  • Ei silitystä
  • Ei kuivapesua

testi

Osta irtopäälliset verkkokaupasta

Tilaa edut ja ideat suoraan sähköpostiisi!

Kun tilaat uutiskirjeen, saat jatkossa inspiroivia ideoita työ- ja toimitilojen sisustamiseen, kutsuja yritysasiakastilaisuuksiimme sekä tietoa ajankohtaisista tarjouksistamme.